Inecto NATURALS 2.rész•


Van még mit bemutatni, hiszen még 2 csoda kencém akadt

letesztelésre.

Ha lemaradtatok az 1. részről, ide kattintva el tudjátok olvasni.

Argan bőrápoló krémek

Az Inecto argán olajos krémek mesés világába szeretnék egy kicsit jobban bepillantást adni Nektek.


Hiszen ezek a termékek is 90%-ban természetes eredetűek és szintén intenzíven hidratálják az extra száraz bőrt. Ezekben a krémekben fel lelhető organikus marokkói argán olaj, telis-tele van esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal, ami segít a bőrnek a regenerációban és, így bőrünk visszanyeri rugalmasságát és vitalitását. 

Testápoló (250ml-es tubusos kiszerelés)


Be kell vallanom, először félve próbáltam ki ezt a krémet, ugyanis én még csak gyógyszertárban kapható argán olajjal találkoztam életem során. Így fogalmam sem volt arról, hogy mekkora pozitív csalódás fog érni ezzel a krémcsaláddal kapcsolatban. Az első az illata. Ha éreztél már finom illatot, akkor azt kétszerezd meg és megkapod ennek a krémnek az illatát. Amit még 1 óra elteltével is érzek magamon. Nem beszélve arról, hogy remekül hidratálja a száraz, néha pikkelyes (úgy ki szokott száradni a könyököm és az alsó lábszáram bőrfelülete) bőrömet. Elég gyorsan és könnyen be szívódik, így indulás előtt sem kell vacakolni a be szívódási idővel.


Mivel regeneráló hatással bír, ami nekem igen fontos szempont, sajnos aki cukorbeteg az tudja, hogy a sebek és minden kisebb sérülés is lassabban gyógyul az átlagnál, ez a krém megfelelő arra hogy a bőr kicsit tápláltabb és ellenállóbb legyen a külső hatásokkal szemben., persze megelőzés céljából. 
(ugye itt nem arra gondolok, hogy közvetlen a sebekre kell kenni, félre értés ne essék!! :P)
A végeredmény selymesen puha bőr. Külön felhívnám a figyelmet, hogyha viszkető és feszülő a bőrfelületed, nyugodt szívvel ajánlom e csodás testápolót.

További termékleírást, és beszerzési lehetőséget ide kattintva érhetsz el.♥

Kéz és körömápoló krém (75ml-es tubusos kiszerelés)


Másik kedvencem, az argán olajos kéz és körömápoló krém, ami 2in1, praktikus tubusos csodakence. 
Mondtam már hogy imádom az illatát? :D Komolyan ha lenne ilyen illatú parfüm a világon, csak ezt használnám. :P 
Ami tetszik még, hogy olyan jó kis könnyű állagú krémet kapok ki a tubusból, hogy hamar be is szívódik. Plusz pont a regeneráló hatása miatt, ugyanis rengetegszer előfordul velem körömápoláskor, hogy bele-bele vágogatok véletlenül a körömágy bőrömbe, vagy hajlamos a köröm melletti bőröm felválni oldalt.


Ezek ellen megoldást nyújthat ez a krém, mivel nem csak a bőrt ápolja de a körmök körül található száraz bőrt is.
Ha ősszel és télen feszül és viszket a kezed, akkor már tudod, hogy az Inecto argán olajos kézkrém nem fog csalódást okozni! Táska barát mérete miatt pedig könnyen magaddal is viheted.

További termékleírást és lehetőséget a beszerzésre ide kattintva tudod elérni.

Így még egy krémcsalád felkerült a kedvencek listájára. Ha kíváncsi vagy további szuper termékekre, az inecto.hu oldalt ajánlom, hiszen még rengeteg jó termék vár Rád! Érdemes böngészni.

És még mindig nincs vége, ugyanis készülök egy 3. beszámolóval. Viszont teljesen elkanyarodok a bőrápolástól és egy másik területről hozok majd Nektek tapasztalatokat. De hogy mi is lesz az a terület, az egyenlőre még maradjon titok ;)

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, tarts velem legközelebb is! Béke és szeretet! B.

@wear_cupcake
A termékeket az @inectohungary biztosította

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•