Őszi fejfedő mustra•


"Itt van az Ősz, itt van újra..."


Megérkezett az oly sokunk által már nagyon várt hűvösebb időszak. Ide kattintva olvashatod el az Őszi inspo című korábbi bejegyzésemet, ha érdekel milyen trendek lesznek divatosak idén az őszi hónapokban.

Itt az ideje, hogy beszerezd a szezon legtrendibb darabjait! Mutatom is őket :P

1.Gyöngyös csodák
Most nem csak az egyszerű bojtos kötött sapival találkozhatunk ebben a formában de az újra divatba jött svájci sapik is gyöngyösben tündökölnek. Ez a két fazon is divatos lesz idén ősszel.



+DIY ötlet: Picike kis képzelőerővel és minimális kézügyességgel akár magad is feldobhatod, régi vagy megunt sapkádat. Kreatív hobbi boltban tudsz több kiszerelésben is venni mindenféle típusú gyöngyöket, és egyszerűen csak felvarrod magadnak őket. Garantáltan egyedi lesz az eredmény!

2. Bársonyos hatás
Ez az anyag alapból a hűvös, hideg időre van kitalálva. Nem véletlen hogy ebben az időszakban is trendinek fog számítani. Különösen most a kissé fiúsnak mondható baseballsapkákon figyelhető meg.

3. Beanie őrület
Nem csak a sima kötött sapi maradt divatban,  a deszkás, underground stílus kedvelőinek is van egy jó hírem. A beanie sapka még most is menő, és a legjobb, hogy nőies darabokkal is remekül összeillik. 




+FASHION tipp: A mustársárga , az okker, a narancs árnyalatok, a szürke, a barnás árnyalatok, de a babarózsaszín és erősebb pink színek is ultra trendik most.

4. Baker boy
Kissé maszkulin hatása is van, nemhiába kapta ezt a nevet ez a sapka, de ne félj! Nagyon csajos tud lenni egy basic, vagy casual szettel is.




5. A homlokodra van írva
A feliratos sapik is nagy divatnak örvendenek most is és már pár éve egyaránt. Ezért is került fel a listára.
Akár vicces, akár egy egyszerű felirat, ezzel is ki tudod fejezni az aktuális hangulatod, vagy csak saját magadat. Szerintem nagyon jó pofa kis darabok.




+DIY tipp: Ha van felvarród, akkor saját magadnak is tudsz ilyen sapikat gyártani és akkor egyedi lesz a szöveg is hiszen te választod ki hogy mi legyen az. Még egy tipp az egyedi sapihoz, ha vannak kitűzőid vagy ruha pinjeid akkor azokkal is fel lehet dobni.

6. Bojtot neki
Amint már fentebb említettem, még mindig szuper kiegészítőd és fejfedőd (tökfödőd :'D ) lehet a cuki kis bojttal ellátott kötött sapid.



+DIY tipp: Ezeket a bojtokat is simán készítheted magadnak. Vagy ha meguntad a táskadíszed  akkor varrd fel a sapid csúcsára.

7. Óvd a füled!
Ha nem igazán vagy nagy sapka imádó, vagy olyan a hajviseleted (copf, konty) és nem szeretnéd egy sapival szétbarmolni, akkor is gondoskodj a megfelelő fülvédelemről. A hűvös csípős szél pillanatok alatt képes kárt tenni bennük. Nagyon tud fájni egy begyulladt dobhártya, nem is beszélve a tompább hallásról. Viselj szép kötött fejpántokat, fülvédőket.





Remélem tetszett és hasznos volt a bejegyzés, és kedvet kaptál egy szép, praktikus darabhoz.
Béke és szeretet! B.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•