On Wednesdays we wear black•


"On Wednesdays we wear black"

Szeretnék egy új rovatot indítani a blogra, egy "black look" topikot, amelyben fekete szetteket fogok nektek összeállítani, tippeket, tanácsokat osztok meg Veletek, hogyan érdemes hordani a fekete ruhadarabokat.

Az első rész egy "all black look" bejegyzés lesz, ahol tetőtől talpig feketébe öltözünk. Minden csütörtökön szeretnék jelentkezni ezzel a rovattal, viszont szeretném variálni is majd a szetteket, hogy ne csak full black outfit-eket lássatok, hanem szuper kombinációkat is.


"Black is my happy colour." 

Három "all black" look-ot szeretnék most hozni Nektek amik talán aktuálisak lehetnek az évszakváltás kapcsán.

1. Még nincs túl hideg ehhez a szetthez:

Egy trikó még teljesen aktuális,  napközben még süt a nap. Hozzá egy biciklis nadrág stílusú térd fölé érő nadrágot választottam. Bokacsizmával megspékelve nagyon sikkes lesz az összhatás.
Bársony hátitáskával dobtam fel a szerelést. Plusz idén ősszel a bársonyos kiegészítők nagyon trendik.

2. Bőr hatás

Egy ujjatlan felső szintén még belefér ha az időjárást nézzük. Válassz feliratos darabot, ezzel is üzenve valamit a társadalomnak, a Világnak :) A bőrhatású nadrágok nagyon sikkessé tehetik a szetted, de ne feledd! Ha leggings-t húzol ahhoz mindenképp egy hosszított felsőt ajánlok, mert minden okos lány tudja, hogy a "leggings nem nadrág". ;) 
Egy kisebb méretű oldaltáska remek választás, és egy velúrbőr cipő is, hiszen ha nacid és a táskád fényesebb hatású, akkor a cipőd legyen visszafogott, fénytelen darab. Remek kontraszt.

3. Nyakadra szabva

Egy kicsit romantikusabb hatást érhetsz el egy maxiszoknyával. Hozzá egy garbós nyakú ujjatlan felsőt választottam. Most is menő lesz a garbó, és annak sokfajta változata. 
Egy kézi táskával viselve tényleg romantikus lesz az összhatás.

4. Matt az igazi

A matt körömlakkok olyan különlegesek. A körmeidnek is jól áll a fekete és ez a matt változat. 

Néhány inspiráló szett:







Remélem bátran viselitek a feketét, a saját stílusotokhoz mérten. Remélem azt is hogy tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad. Jövőhét csütörtökön jövök a második résszel!  Béke és szeretet. B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•