Kreatív fotózás•


Mint azt tudjátok, nem is olyan rég részt vehettem egy elég jó kis fotózáson.

Szeretném, megmutatni a többi képet is Nektek, viszont nem szeretném vele elárasztani az Instagram-ot, mivel nem lenne esztétikus, és nem szeretném azt sem elérni, hogy csömörötök legyen, esetleg aki nem kíváncsi rá annak az orra alá dörgölni :D Ezért úgy döntöttem, hogy itt egy bejegyzés formájában, aki kíváncsi rá meg tudja nézni. :)

A fotókat maradéktalanul @b_j_photo azaz Bellér Jeni készítette.

A téma amit Jeni álmodott meg a retro/vintage vonal lenne, ami nekem különösen tetszett, hiszen nagyon közel áll a szívemhez és a lelkemhez egyaránt. A szegedi fűvészkertbe mentünk, ahol a természet csodái tárultak elénk. Csodálatos volt ebben a nyugodt és szép helyszínen átélni mindezt.

Jenivel régóta ismerjük egymást, már a középiskola óta. Így nem volt nehéz egy kis idő elteltével feloldódnom, persze azért nem ment elsőre. :P

Fogadjátok szeretettel a képeket. :) Várjuk a visszajelzéseket!

 















Szuper volt kiteljesedni ezeken a képeken, és egy kis extra önbizalom bomba volt ez számomra. Nem büszkélkedhetek sok önbizalommal, de ezután a fotózás után kaptam némi erőt nem csak Jenitől, és Tőletek, de az Univerzumtól is.♥

Köszönöm szépen, ha megnézted a képeket, várunk mindenféle visszajelzést az Instagram profiljainkon. Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•