Lip care•


Három minőségi natúr kozmetikummal, ajakápoló termékkel foglak megismertetni Benneteket.

Akik egy ideje követnek, azok tudják rólam, hogy elég sok ajakbalzsamot kipróbáltam már és szép számban büszkélkedhetek a mennyiséget illetően. De nem mindig jártam sikerrel a kísérletezgetés során. Gondolom sokunk egyik problémája, a kiszáradt, kicserepesedett ajkak, így a hidegebb idő beálltakor (nekem sajnos állandó problémám). Pont ebből az apropóból próbálhattam ki ezeket a csodás ajaktermékeket, egy szuper együttműködés keretein belül.


Uriage Xémose (stift, 4g)
A kizárólag gyógyszertárban kapható Uriage márka már 6 éve elérhető Magyarországon. A termál víz gyógyító és jótékony hatásait felhasználva született meg ez az intenzív ápoló ajakbalzsam.
Nemcsak az extra száraz, de az irritált bőrfelületre is kifejezetten jó.


Ami nekem sajnos állandósult problémám, mivel a cukorbetegség miatt nemcsak a bőröm nagyon száraz, hanem az ajkaim is megszenvedik, ősszel és úgy egész évben egyaránt.


Illatmentes, C- és E-vitaminnal, anti-oxidánsokban és hialuronsavakban gazdag készítmény. Nagyon tetszik, hogy krémes, sűrű, ezáltal nagyon puhává varázsolja az ajkaimat. Megvédi a szélsőséges időjárástól, táplálja és regenerálja a kicserepesedett felületet, de a megelőzésben is fontos szerepet játszik. Nagyon nagy kedvencem lett ez a kis csoda kence. ♥
Bőrgyógyászatilag és klinikailag ellenőrzött minőség! 
További információkért ide kattintva juthatsz!

Apivita Cocoa Butter (stift, 4,4g)
Szintén patikában elérhető márka, az Apivita görög eredetű cég, a természet kincseit használja fel a termékei során. Nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is, ami igazán példaértékű a mai Világban.
Organikus 90%-ban természetes összetevőkkel járul hozzá a hidratáláshoz és még a napsugárzás ellen is hatékony SPF20 védelemmel az UV sugárzás ellen. Szuper kakaós illata van, hiszen igazi kakaóvajat és mézet tartalmaz, intenzíven ápol, remekül helyre hozta az ajkaimat.


Ezen felül kellemes, krémes a textúrája így nincs ragacsos érzés, mert gyorsan felszívódik, igény szerint többször is újra lehet kenni.
Plusz hidratálásért az organikus geránium illóolaj felel.
Nem tartalmaz:
•parabent
•szilikont
•ásványi olajat
Ami még érdekesség és kiemelendő tényező, hogy a termékeket nem tesztelik állatokon!!

További információkat ide kattintva kaphatsz.

Apivita Pomegranate (stift, színezett, 4,4g)
A legcukibb termék az összes közül. Nem csak a csomagolása a pöttyös kis kupak, de az ajakápoló is maga a bogyós gyümölcsös csoda.


Enyhén pirosas/rózsaszínes árnyalatot biztosít, pici fénnyel megspékelve. Finom illata jobb kedvre deríti az embert, a borúsabb napokon. 98% természetes összetevői révén segít a puha, ápolt, hidratált ajkak elérésében. Organikus gránátalma olajat tartalmaz, ami erős anti-oxidáns tartalommal bír.


Összetevői között megtalálható még a shea vaj, ricinus olaj, kakaóvaj, méhviasz, görög olívaolaj, jojoba észter is. Az organikus geránium illóolajnak köszönhetően pedig egy plusz hidratálási funkciót is kapunk.
Akár még a rúzsodat is leválthatod erre a színezett, fincsi ajakbalzsamra. :P
Nem tartalmaz:
•parabent
•szilikont
•ásványi olajat
További infóért katt ide

Összességében nagyon, elégedett vagyok mind a márkákkal, mind a termékekkel, mert pontosan az én problémámat orvosolták a természetes összetevők. Az összes készítmény minőségi helyről származik, dermatológiailag bevizsgált és természetesen állatokon nem tesztelt! Ezt még egyszer fontos kiemelnem, hiszen a termékeken nincs feltüntetve, mindenképpen tudnotok kell róla, hogy ezek a termékek megfelelnek az előírt szabályoknak.

Ha ajakápolót keresel, a csípősebb időkre akkor mindenképpen ajánlani tudom az Uraige és Apivita ajakbalzsamokat!
De érdemes még szétnézni mindkét márka weboldalán is, rengeteg szuper termék vár felfedezésre!
 www.uriage.com/HU/hu
www.apivita.com/hungary/
Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad! Béke és szeretet! B.
A termékeket az Uriage Magyarország és az APIVITA Magyarország biztosította.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•