ZENzero, ásványi ékszerek•


ZENzero

•A kedvenc ásványi ékszereim•

www.zenzero.hu

Képekért hálás vagyok: Bellér Jenifer fotósnak

Képzeljétek el, hogy egy nagyon szuper együttműködésben vehettem részt, amiért ezúton is hálás vagyok Áginak, nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! :) ♥ 
Ági egy csupa szív hölgyemény, Ő igazgatja a Zenzero ásványi ékszerekkel foglalkozó céget. Rengeteg fülbevaló, karkötő, medál, gyűrű, kiegészítő, dekoráció, kreatív alapanyag stb. fellelhető az online webáruházában. Kukkantsatok be, a weboldalt legfelül linkeltem!

Ági: " Valaki, aki mindig szabad akar lenni, de közben sohasem megbántani másokat".


Először is kezdjük ott, hogy a megrendelést követő másnapon kézhez is kaptam az ékszereket. Korrekten eljárva, futárral küldve és ezzel a cuki személyes üzenettel, amit Ági saját kezűleg írt. Ez is bizonyítja azt, mennyire fontosak az emberek akik bizalmat szavaznak Neki. Egy kedves kis gondolat, ami jó kedvre deríti az embert. :) és nem mellesleg azt érezzük mi is fontosak vagyunk.

3 ékszert rendeltem a shopból, amit most meg is szeretnék Nektek mutatni.

1. Muffin fülbevaló
Egyértelmű, hogy ez volt az első amin megragadt a tekintetem. Ugyanis aki ismer, az tudja, hogy lassan 14 éve megrögzött cupcake/muffin rajongó vagyok és lelkesen gyűjtök mindent ami ilyen formájú, vagy ilyen mintájú. Ezért sem tudtam elmenni ez mellett a csodás kis fülékszer mellett.


Másrészt pedig annyira kis vidám, bohókás darab lett. Ezek a kékes és pinkes színű üveggyöngyök, bármikor jó kedvre fognak deríteni hacsak rápillantok, vagy megérintem. A muffin alakú kis dísz az alján pedig engem szimbolizál 100%-ig. Imádom!!!
Ha kedvet kaptál ehhez vagy hasonló szépséghez itt el tudod érni.

2. Ametiszt kristály kétcsúcs medál
Nagyon régóta szerettem volna egy ehhez hasonló medált, ugyanis nagyon tetszenek, és nem csak a szépségük miatt, de jótékony hatásuk miatt is. Ez egy gyönyörű ametisztből készült medál, nem egyszerű féldrágakő. Ennél sokkal több!


TUDTAD?
Csakra: 3. szem
Csillagjegyek: Kos, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Halak, Skorpió 
A "szenvedélyek kövének" is nevezik, ugyanis a középkorban a szerelmi hűség szimbólumának tartották. Magában foglalja a Napban rejlő erőt és ezt sugározza kifelé. Csillapítja a stresszt, természetes nyugtató hatással bír. Fokozza a testi erőt és az önbizalmat. Elűzi a haragot, a félelmet, a mérget és a szorongást. Az ametiszt egyensúlyt teremt érzelmi síkon, enyhíti a szomorúságot és a bánatot.

Gyógyhatással is bír ez a csodakő, hiszen nem véletlenül ezt választottam. Mivel nekem sajnos két hormonális betegségem is van, a cukorbetegség és a pajzsmirigy alul működés. Ismert, hogy az ametiszt jó hatással van azaz serkentő hatással van a hormonrendszerre, összehangolja a belsőelválasztású mirigyek működését. Fokozza az anyagcserét. 
Ezeken felül még a vérnyomásra is jó ráhatással van, erősíti az immunrendszert, a szívműködést. Azt is olvastam már, hogy kimondottan cukorbetegeknek is ajánlják ezt a lila szépséget, ugyanis közvetlen hatással bír a véredényekre, az artériákra és vértisztító tulajdonsága is van.
Még számos olyan dologra jó amiről érdemes tudni, többek között a menstruációs fájdalmakra és a termékenységre is kedvezően hat.
Ha kedvet kaptál egy gyönyörű ametiszt medálhoz, itt elérhető.

3. Amazonit és zsakvarc karkötő
Nagyon, de nagyon gyönyörű ez a karkötő, és külön tetszik, hogy nem egy, hanem kettő féle kő kap központi szerepet. Az első amiről írnék pár sort az a karkötő elején megtalálható sokszögűre csiszolt amazonit.
TUDTAD?
Amazonit: Gyógyító tulajdonságai jótékonyan hatnak a torokcsakrákra ami abban segít, hogy megtaláljuk a saját hangunkat, egy vita során esetlegesen meg tudjuk védeni az igazunkat. Könnyebben túl tudunk általa lendülni a nehéz helyzeteken, és a megfelelő szavak alkotásában is közrejátszik. Az amazonit minden síkon teremtő erővel nyújt segítséget.
Másrészről a szülést és terhességet segítő kőnek tartják, ami felkészít az anyaságra.
Többek között még a kreativitás, az alkotás, a cselekvő képesség köve is. A fizikai és lelki állóképességet is fokozza. Támogatja és energizálja a szívcsakrát, hogy bölcsebben felismerjük a 
tiszta és érdektől mentes szenvedélyünket.


A karkötő többi elemét, ami matt és gömbölyű alakjában van jelen, nem más mint a csodálatos rózsakvarc alkotja ami az egyik kedvenc kövem.
Rózsakvarc:  A szívcsakra köve, ami viselőjében mély érzelmeket ébreszt, olyan női személyeknek ajánlják, akik jobban meg szeretnék tanulni, hogyan mutassák ki finoman gyengéd érzelmeiket, így fokozza a női kisugárzást.
Vérképző, jó hatással van a szívre a keringésre, mindennemű női problémára, a menstruációs gondoktól, a nőgyógyászati gyulladásokon át, teljesen a cisztákig. Megkönnyíti a terhességet és a szülést is.


A női lélek legnagyobb védelmező köve a rózsakvarc. Régebbi sérelmek, pl. mások durva viselkedése velünk szemben vagy elutasítása, figyelmetlensége miatt keletkezett lelki sebek begyógyulásában játszik központi szerepet. Segít önmagunk elfogadásában, hogy úgy szeressük magunkat amilyenek valójában vagyunk, és ezáltal az aranyközépúton tudjunk maradni.
Ha kedvet kaptál e segítő és gyógyító duópáros karkötőhöz, itt megtalálod.

Összességében azt gondolom, hogy hinnünk kell a kövek erejében és saját magunkban is! Csak nyerhetünk vele. Válasszátok a ZENzero-t ha ásványi ékszer vásárlás előtt álltok, ezeket és még sok más stílusú, tulajdonságú kiegészítőt megtaláltok a ZENzero weboldalán, ahol Ági készségesen akár még méretre is igazítja számotokra a készleten lévő darabokat.

A CC20 kuponkódot használva pedig 20% kedvezményt kaptok a vásárlásotokra!!

Remélem tetszett a bejegyzés, és kaptál érdekes és értékes információkat. Béke és szeretet! B.

Az ékszereket Kern Ági biztosította. @zenzero

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•